Aterrant la indústria 4.0: Més enllà de la robòtica


Vols conèixer…

  • Com algunes empreses han aplicat la Indústria 4.0?
  • Què permeten fer tecnologies ja disponibles al mercat relacionades amb la Indústria 4.0?
  • Quines aplicacions tenen la visió artificial i la realitat virtual?
  • Projectes reals aplicats a processos industrials?

Si les empreses no són totes iguals, per què la Indústria 4.0 hauria de ser-ho per a totes?

Tenir diferents processos, productes, relacions amb clients, etc. implica que parlar d’Indústria 4.0 de forma general sigui insuficient quan una empresa vol abordar aquest nou repte. Cada empresa necessita fer la seva adaptació i concretar projectes segons la seva realitat i les seves necessitats.

La visió artificial i la realitat virtual són algunes de les tecnologies disponibles per fer front a aquesta adaptació ja que permeten realitzar comprovacions visuals amb un fort augment i a gran velocitat, i poden ser de gran utilitat en processos de fabricació com, per exemple, els braços robòtics.

Al proper esmorzar d’innovació a Tarragona coneixerem el cas d’èxit de l’empresa Ribinerf, una petita empresa ubicada a Aiguaviva (Girona) amb una amplia experiència en automatització de processos i visió artificial. En Xavier Ribalta, enginyer i sales manager de Ribinerf, explicarà les possibilitats que ofereix la visió artificial, la realitat virtual i altres tecnologies per ser aplicades als processos productius de les empreses, fins i tot en entorns no deterministes, on Ribinerf s’ha especialitzat els darrers anys.

Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències i posar a la vostra disposició els serveis d’ACCIÓ per als vostres projectes d’innovació.

Més informació aquí.

Data/Hora
20-06-2017
9:45 am - 11:15 am

Lloc
Delegació d' ACCIÓ a Tarragona

Carregant mapa...