Empreses que menteixen. Com maquillen els comptes i com prevenir-lo i detectar-lo a temps


Per prendre decisions de tipus financer,  és imprescindible tenir tota la informació financera de les empreses . Però també hi ha moltes decisions en matèria de màrqueting , recursos humans, tecnologia o qualsevol altre dimensió de l ‘empresa en el qual el coneixement de la situació financera  es decisiva. Per això, es bàsic que els comptes siguin fiables, ja que, si no, es poden prendre decisions errònies.

Tanmateix, sovint es produeixen problemes de fiabilitat comptable. El maquillatge comptable, per tant, és una maniobra que preocupa i més quan es repeteix en freqüència, per això augmenta l’ interès per detectar enganys abans que sigui massa tard. Empreses que menteixen descriu i analitza la naturalesa dels maquillatges comptables i les seves motivacions. Així mateix, proposa diverses tècniques per detectar aquestes practiques.

 

Ponent/s:

Oriol Amat, autor del llibre. Economista. Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra. President de l’ACCID i de la Comissió de Comptabilitat (comissió conjunta CEC-ACCID).

Data/Hora
12-02-2018
4:00 pm - 5:30 pm

Lloc
COGAC Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

Carregant mapa...