Equip de l'Observatori


Coordinadors i directors de les xarxes

Xarxa de benestar

Guillem López Casasnovas

Guillem López Casasnovas, coordinador 

Catedràtic del departament  d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Que inclou les antenes de:
Capital públic

Núria BoschNúria Bosch, directora
Catedràtica d’economia pública i investigadora de l’Institut d’Economia de Barcelona. Universitat de Barcelona.

Capital humà

Joan RossellóJoan Rosselló, director
Llicenciat Economia Universitat Barcelona. Doctor Economia Universitat Pompeu Fabra. Professor Titular Economia Aplicada, Universitat Illes Balears.

Capital físic

Mateu TurróMateu Turró, director
Dr Enginyer de Camins, Canals i Ports i MSc per la University of Michigan, Catedràtic d’Infraestructura del Transport i Territori de la Universitat Politècnica de Catalunya i Director A. Honorari del Banc Europeu d’Inversions. Ha elaborat l’informe bàsic del Llibre Blanc de les Infraestructures de l’Euram.

Xarxa de territori i societat

Andreu Ulied
Andreu Ulied, coordinador 
Dr. Enginyer de Camins, Canals i Ports (Universitat Politècnica de Catalunya), MDesS (GSD, Harvard University). Director de MCRIT, empresa consultora en planificació estratègica i d’infraestructures.

Xarxa de tecnologia i innovació

Joan Torrent SellensJoan Torrent-Sellens, coordinador
Director de la Business School de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i del grup de recerca interdisciplinària sobre les TIC, i2TIC (http://i2TIC.net). Expert en l’anàlisi de l’economia del coneixement i l’empresa i el treball en xarxa.

 

Coordinació i direcció de l’Observatori

Direcció i coordinació

Pau CaparrósPau Caparrós
Llicenciat en Sociologia urbana per la Universitat d’Alacant. Professor associat del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València. Director d’estudis i projectes de l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa.

Explotació de dades i elaboració de gràfics i mapes:

Martí GuaschMartí Guasch 
Professor del Departament d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra. Màster de Recerca en Empresa per la Universitat de Barcelona. Autor de diversos estudis econòmics sobre l’Euroregió de l’Arc Mediterrani. Consultor d’empreses en l’especialitat de comptabilitat i finances.

Patrícia CrespoPatrícia Crespo 
Doctora en empresa. Professora de l’Escola de Ciències Socials del Tecnocampus- Universitat Pompeu Fabra i del Departament d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra. Autora i col·laboradora de diversos llibres de comptabilitat i finances i de diversos estudis sobre l’Euroregió de l’Arc Mediterrani.
Responsable de continguts

Adriana ClivilléAdriana Clivillé
Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha sigut redactora de diversos mitjans de comunicació i s’ha especialitzat en internet i comunicació digital. Màster en Direcció de Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra i Postgrau en Màrqueting digital per La Salle (Universitat Ramon Llull).

Use nothing underneath am I saving and have and: buy viagra online to all after using really it also with.