L’HORA DE LES DECISIONS

INSCRIPCIONS I CONTACTE

Formulari d’inscripció

Dades personals
Per motius de seguretat, per accedir al recinte, serà necessària la identificació amb el DNI
Altres dades
Important
Abans d'enviar la inscripció verifiqueu que la vostra adreça electrònica. Una vegada l'envieu, us arribarà un correu a la vostra adreça amb la inscripció (pot tardar uns minuts). Si no hi heu rebut res, la inscripció no s'ha enviat correctament i l'Institut Ignasi Villalonga no haurà rebut la vostra inscripció. Assegureu-vos que teniu el correu. Gràcies.

“D'acord amb la vigent Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en el cas que Vostè siga una persona física, l'informem que les seues dades seran incloses en un fitxer automatitzat del que és titular INSTITUCIÓ ECONÒMICA I EMPRESARIAL “IGNASI VILLALONGA”, amb la finalitat de ser utilitzats per contactar i informar-li en el marc de les activitats de la nostra associació. Si no ens manifesta el contrari en el termini d'un mes natural, entenem que Vostè està d’acord amb el tractament assenyalat. L'informem que les seues dades no seran transferides a una persona diferent de INSTITUCIÓ ECONÒMICA I EMPRESARIAL “IGNASI VILLALONGA” llevat que Vostè així ho autoritzés expressament per escrit. Pot exercitar els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, mitjançant escrit dirigit INSTITUCIÓ ECONÒMICA I EMPRESARIAL “IGNASI VILLALONGA”, C / Sant Ferran,12 de València, juntament amb una fotocòpia del DNI, o bé, adreçar un correu electrònic amb el DNI escanejat en format .PDF, .GIF o .JPG a l'adreça euram@euroregioeuram.eu. Per al dret d'accés, l'acceptació o no de la sol·licitud es durà a terme en el termini màxim d'un mes, i en cas afirmatiu, l'accés es facilitarà en un termini màxim de 10 dies. Per als drets de cancel·lació, rectificació i oposició, i sempre que la Llei ho permeta, el termini serà de 10 dies des de la notificació”

Inscripcions
961 348 794
euram@euroregioeuram.eu

Oficina de Premsa
937 975 467 (de 9h a 14h)
627 260 287
comunicacio@euroregioeuram.eu

INFORMACIÓ 

Assistència tot el dia: 25 euros (inclou el dinar i el *pack de publicacions)

Assistència a la vesprada: entrada lliure

Aforament limitat: inscripcions per rigorós ordre de registre.

“Per formalitzar la inscripció a la jornada caldrà realitzar el pagament amb un ingrés o una transferència bancària en un termini màxim de 3 dies al compte de CaixaBank ES41 2100 0700 1402 0067 9366

Consulteu amb la nostra oficina d’inscripcions (961 384 794) les possibilitats per viatjar des de Palma el mateix dia de la jornada amb les opcions de grup. 

*Pack de publicacions: Els assistents rebran un pack amb dos volums format pel Llibre Blanc de les Infraestructures i el finançament territorial de l’Euram (425 pàgines), editat per l’Institut Ignasi Villalonga, i pel volum complet dels fascicles Economia i Territori a l’Euram (322 pàgines), editat per la revista El Temps.

Share This