“El 13,3% de la compra d’habitatge a l’Estat espanyol l’ha realitzat client estranger”


19/10/2016 | Jordi Cornet, president de Barcelona Meeting Point de la Fira de Barcelona

– Quin és el perfil de la persona que compra habitatge avui?

Una de les dades que crida l’atenció és que el 13,3% de la compra d’habitatge a l’Estat espanyol les ha realitzat comprador estranger, especialment britànics, segons va publicar el diari Expansión el segon trimestre de 2016. Això és especialment significatiu, tenint en compte que les vendes es van disparar un 23,7% i el preu de l’habitatge, un 7,5%.

Els principals clients del sector immobiliari espanyol són britànics (21,34%), francesos (8,72%), alemanys (7,33%), belgues (6,26%), suecs (5,89%), italians (4,68%), xinesos (3,97%) i russos (3,81%).

– Quina evolució viu el sector de l’habitatge a Catalunya?

Els fons d’inversió internacionals van estar 5 anys sense tenir presència al nostre país i els últims 3 anys han tornat perquè l’Estat espanyol està de moda. Els inversors van començar comprant immoble residencial i oficines, després es van interessar pels centres comercials i ara estan tenint auge els hotels, les naus industrials i logístiques i també l’habitatge de lloguer.

El sector s’ha reinventat per complet i ha donat pas a un immobiliari més petit però, alhora, molt més preparat i professionalitzat. Avui el sector és un exponent d’innovació i de la varietat de l’oferta immobiliària per a les noves generacions.

– Quin paper té el Barcelona Meeting Point en el sector immobiliari?

Al llarg d’aquests últims 20 anys Barcelona Meeting Point ha contribuït de forma decisiva a la professionalització i projecció del sector immobiliari i ha estat un suport inqüestionable en les hores més difícils del sector. El saló sempre ha anat evolucionant de la mà del sector, la qual cosa ens ha portat a convertir-nos en la gran cita internacional que cada any a la tardor reuneix a Barcelona a tot l’immobiliari.

– I quin és el paper del Barcelona Meeting Point a Barcelona?

D’acord amb l’Ajuntament de Barcelona, volem activar l’habitatge que podem promoure a la ciutat, complir una comesa social i així afavorir el desenvolupament de noves àrees i la creació d’ocupació.

8 Responses to ““El 13,3% de la compra d’habitatge a l’Estat espanyol l’ha realitzat client estranger””

 1. 椰子水

  ALBION健康美肌,擁有透明感的柔韌肌膚是理想素肌的美麗定義。

 2. 味道

  同時賦予亮澤的眼皮和亮滑的眼底, 專為眼睛上下兩個不同的領域而設的無瑕底妝。覆蓋均勻眼周的同時,提供水分和緊緻遮瑕。

 3. 醫學美容 Derma Veil 童顏針 cosmedicbook

  Venus Viva™對所有皮膚類型都是安全的,並使用革命性的Nano Fractional Radio Frequency™(納米點陣射頻™)和Smart Scan™(智能掃描™)技術,通過選擇性真皮加熱,從而提供優異的治療效果。使用Nano Fractional RF™將能量透過表皮傳遞至真皮,從而產生熱量,並啟動膚膚的生理機制,重建膠原蛋白及刺激纖維母細胞,最終刺激導致組織重塑。功效:✔改善膚質✔肌膚緊緻✔減淡妊娠紋✔痤瘡及暗瘡疤痕✔減淡細紋及皺紋✔面部肌膚賦活再生 適合面部及頸部

 4. Tulip Hifu 高強度聚焦超聲波療程

  CO2激光(CO2 laser / 二氧化碳激光)的波長是10600nm,照射到皮膚上會被皮膚的水份吸收,瞬間將皮膚有問題的組織氣化。CO2激光可以用來消除各種皮膚問題包括疣、癦、痣、脂溢性角化、粉刺和汗管瘤等。當治療後,您的皮膚需要5至10天時間復原。期間保持傷口清潔便可。優點:CO2激光所切割的深度比刮除術較深,亦較精準。可以處理較深層的皮膚問題,例如去除癦、油脂粒、肉粒、疣、珍珠疣、角質增生等。其復原亦較快,減少留下疤痕的機會。它最大的優點在於,能夠進一步減少激光治療過程當中的熱損傷反應,提升了激光治療的安全性,治療過程中幾乎沒有疼痛感

 5. 透亮

  有關肉毒、肉毒提眉、提眉手術等一些詳細敘述或似是而非或有爭議的事項肉毒提眉失望為多。

 6. 醫學美容 夢幻曲線cosmetic.wiki

  Hokkaido Ryouhin 北海道良品 美妝品牌情報匯集 找品牌 Hokkaido Ryouhin 北海道良品 Hokkaido Ryouhin 北海道良品 ,匯集了Hokkaido Ryouhin 北海道良品洗髮乳,潤髮乳,洗潤系列

 7. 聚左旋

  CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。


Sobre l'autor

Jordi Cornet és president del saló Barcelona Meeting Point de la Fira de Barcelona.