“Exigir una actitud responsable al turista ens diferencia d’altres empreses del sector”


23/11/2017 | Aurora Requena, codirectora de Plàncton Divulgació i Serveis Marins

– Existeix un tipus de turista que vulgui consumir exclusivament activitat sostenible?

De fet, no tenim exclusivament turistes que busquen activitats sostenibles. El ventall de clients és molt ample, des de famílies, parelles joves, grups d’amics… Les sortides de snorkel guiades o les activitats de busseig poden interessar tant a persones que busquin contacte amb la natura, com els que volen experimentar noves sensacions. Cada persona que fa alguna activitat amb nosaltres marxa amb un major coneixement i una major sensibilitat cap al medi marí i amb una nova (o renovada) necessitat de tenir una actitud responsable quan interacciona amb el mar. Aquest fet és el tret diferencial de Plàncton si es compara amb altres empreses del sector.

– Quina és la vostra aportació des de l’àmbit del turisme sostenible?

Plàncton va començar la seva activitat al 2012, però en cap moment vam considerar que fèiem turisme sostenible. És una empresa de divulgació i consultoria ambiental que té entre els seus objectius augmentar el coneixement cap al medi marí, per a fer complir el vell lema de: s’estima això que es coneix.

Una de les nostres activitats estrella són les sortides d’snorkel (immersió lleugera) guiades per un guia especialitzat en oceanografia o biologia marina. Durant la primera part de l’activitat fem una explicació sobre les espècies d’animals i plantes que podrem veure un cop estiguem a l’aigua. Fem especial èmfasi en explicar aquelles espècies que són especials per alguna raó: o bé són endèmiques de la Mediterrània, o bé són espècies que pateixen alguna amenaça en concret. Mitjançant aquest discurs mostrem l’amplia biodiversitat de la Mediterrània i ens permet fer entendre la importància d’actuar de manera respectuosa vers al medi marí,.

Les explicacions van acompanyades de consells i recomanacions sobre com realitzar correctament l’activitat per minimitzar o reduir completament la nostra petjada. Per aquesta raó no portem aletes que són un element que poden generar molt d’impacte sobre les roques si no es fan servir correctament, i no està permès tocar cap organisme marí.

Les nostres activitats de busseig amb ampolla segueixen una filosofia semblant; tant als batejos com a les sortides guiades de busseig, abans d’entrar a l’aigua fem explicacions de fauna i flora i fem recomanacions per a executar un busseig el més responsable possible vers al medi. La pràctica del busseig pot suposar un gran impacte: arrossegament de material, impacte de les aletes, recolzament contra les roques amb alguna part del material pesat.

8 Responses to ““Exigir una actitud responsable al turista ens diferencia d’altres empreses del sector””

 1. 甘酒

  打擊細紋、皺紋與暗沉,展現更年輕的外貌。

 2. 醫學美容 Teosyal® Redensity II 熊猫針 cosmedicbook

  JUVEDERM由透明質酸Hyaluronic Acid(一種天然多醣體)製造而成,並具有幼滑及高凝聚力的配方。透明質酸(HA)是皮膚組織的主要成份之一,能自然存在於人體肌膚內 JUVEDERM所用的透明質酸非由動物身體提取,可鎖住水份保濕皮膚,從而增加皮膚密度並改善質感 Juvederm 玻尿酸 加強優化面部輪廓,可被身體完全吸引,能自然地修飾面部輪廓 功效可長達24個月以上 JUVEDERM的特點: 效果立即可見 非永久性 非手術性 安全有效 效果自然 JUVEDERM獲歐盟(CE)及美國及藥物管理局(FDA)認證 首先及唯一獲得FDA認證在首次療程後能維持長達一年2-4功效 新世代專員Hylacross科技為產品帶來獨特的物理特質,包括凝聚力、支撐力及柔順度 這是一套由全球著名醫學美容醫生Dr. Maurício de Maio,以JUVÉDERM®系列透明質酸產品為基礎而研發的面部優化療程,藉著簡單程序便達致面部優化效果,不需進行手術,減低風險。

 3. 滿足客戶

  社會網路行銷

 4. 移植

  ALBION品牌活動和最新消息。

 5. 醫學美容 CO2 Laser 祛痣祛疣 cosmedicbook

  激光無創熱作用模式精準作用於陰道粘膜層、肌層,使陰道組織發生新生改變,修復由於順產而引起的損傷,解決一系列產後女性生殖系統常見問題。私密緊緻作用原理:刺激陰道粘膜固有層、粘膜肌層,使其膠原纖維、彈性纖維大量增生重塑;彈性纖維網修復,陰道收緊 SUI作用原理:恢復盆底正常解剖位置 陰道彈性纖維網得以修復,恢復到正常解剖位置避免了擠壓,牽拉尿道,使尿道角度恢復正常 盆底血供豐富,間接的使尿道括約肌得以修復進而停止漏尿或症狀減輕 私密敏感、潤滑作用原理:CO2微脈管作用,使血管重建、促進血液循環 血管活性腸肽(VIP)和神經肽Y(NPY) 表達增加,敏感度增加 血流量增加,陰道上皮細胞功能增加、陰道粘膜自分泌功能增強,潤滑度增加

 6. 肌護

  身體適用的防曬乳液,質感舒適,可每天使用賦予高效防曬保護。

 7. 刮除

  瞬間滲透和豐盈水潤滋養整個肌膚底層,造就緊緻亮澤、細膩柔嫩和有彈性的肌膚。

 8. 醫學美容 潤膚cosmetic.wiki

  LANCASTER 【臉部保養】超活A肌密修護晚霜的商品介紹 UrCosme (@cosme TAIWAN) 商品資訊 LANCASTER,臉部保養,超活A肌密修護晚霜


Sobre l'autor

Aurora Requena, codirectora de Plàncton Divulgació i Serveis Marins.