“Volem revolucionar la manera com ens relacionem amb els nostres contactes professionals”


13/07/2016 | Diana Daniels, directora executiva a Cronos Group

– Què suposa des del punt de vista empresarial crear una aplicació?

És un repte enormement estimulant, perquè el sector de les aplicacions mòbils es troba en continu progrés i transformació. Per a això és molt important que els diferents departaments que conformen Tinkerlink (màrqueting, disseny i programació) estiguin al dia de les novetats del sector i siguin capaços, no només d’adaptar-se, sinó de liderar aquest canvi. A Tinkerlink potenciem la col·laboració entre departaments per ser més eficients en el desenvolupament d’aquest projecte tan il·lusionant que tenim entre mans.

– Com conviu avui una aplicació per connectar persones amb la resta de propostes del mercat?

Tinkerlink ofereix un plantejament diferent a l’hora de trobar professionals de confiança. Sense voler anticipar massa, avanço que Tinkerlink és la comunitat de professionals que acabaràs triant per fer més fàcil el teu dia a dia.

– Fins a quin punt whatsapp ha revolucionat la missatgeria digital?

El gran èxit de whatsapp enfront dels seus competidors és la seva facilitat d’ús i el fet de convertir la missatgeria en una autèntica xarxa social dels contactes del telèfon. Tinkerlink també està cridada a revolucionar la manera en què ens relacionem amb els nostres contactes professionals.


Sobre l'autor

Diana Daniels, directora executiva a Cronos Group.